Deze pagina is al van een paar jaren geleden. We gaan deze pagina dan ook zo snel mogelijk up to date maken. dit kost wel een beetje tijd.... onze excuses.

Kevin Dierckx:

Kevin is het meeste met onze vogels bezig, hij neemt vooral de taken opzich van het trainen van vogels, voederen, enz enz.
Hij geeft ook altijd uitleg tijdens de demonstraties en vertelt alles over de vogels met veel passie,
Kevin is al van zijn 6 jaar in de ban van vogels in het algemeen maar snel had hij door dat hij veel aandacht had voor roofvogels, vanaf die leeftijd ging hij ook elk jaar naar roofvogelbeurzen, las hij heel veel boeken hierover, filmpjes en informatie opgezocht op internet, tot hij op de leeftijd van 16 jaar kwam, hij had de kans om een kerkuil te kopen en greep deze uitzondelijke ervaring direct, dit ging zeer goed, nadien heeft hij nog een europese torenvalk en woestijnbuizerd gekocht omdat hij wist dat hij veel vrije tijd had en hij van roofvogels zijn hobby wou maken.
Toen Kevin en Dorien elkaar leerde kennen ging er weer een poort open voor Kevin, Dorien had een grote tuin en deelde ook direct zijn passie, zo groeide het aantal vogels snel.

Dorien Ceulemans:

Dorien traint ook de vogels en helpt ook mee in de demonstratie's als Kevin's rechterhand, zij doet ook meer het administratieve werk en onderhoud van de voliéres enz enz..
Dorien is altijd al een grote dierenvriend geweest, je wilt het hele lijstje echt niet zien van huisdieren die ze al gehad heeft.
Maar sinds Kevin in haar leven kwam vondt ze haar passie ook in de roofvogels, Kevin had een kerkuil die Dorien mee mocht trainen, de eerste keer dat de kerkuil op de handschoen lande was net of ze zweefde in de zevende hemel, Dorien had niet veel kennis van roofvogels en dus leerde ze veel van Kevin, ook leerde ze al he hanteren en het voederen van de kerkuil, Dorien begon ook direct met veel opzoekwerk en ze konden over niets anders meer praten dan roofvogels.
Toen Kevin melden aan Dorien dat hij zijn europese torenvalk ging halen greep zij ook haar kans voor haar eigen roofvogel en kocht de zus van kevin zijn europese torenvalk.
Ze had de keuze gemaakt om een natuurbroed vogel te nemen (door de ouders groot gebracht)
hier moet je eerst de vogel aan mensen leren wennen en het vertrouwen winnen van de vogel, dit ging allemaal vrij goed. Toen Kevin en Dorien door hadden dat ze nog veel vrije tijd hadden kochten ze allebei een woestijnbuizerd, de eerste woestijnbuizerd van Dorien is nog altijd te bewonderen tijdens onze demonstratie's (Spyro).
Al snel kwamen er een paar kweekkoppels bij en nog andere vogels om te trainen tot het aantal dat we nu hebben.

Luc Ceulemans:

Luc is de vader van Dorien, hij en Dorien hebben altijd al een goede vader-dochter relatie gehad dus toen Dorien en Kevin met de roofvogels begonnen stak hij ook direct de handen uit de mouwen, Luc is vooral klusjesman hier op onze valkerij, zo deed hij ook vanaf dag 1 mee, nachthokken bouwen, vliegpalen maken. Toen de kweekkoppels erbij kwamen zetten hij ook een prachtige voliere in elkaar , deze voliére staat nog altijd bij hem thuis.
Hij is dag in, dag uit bezig met renovatiewerken van voliéres, opruimingen, onderhoud van de valkerij, enz enz.
Luc heeft echter een klein aantal vogels dat hij mee traint daar hij al veel tijd heeft met renovatiewerken en opkuiswerk.
Hij is de man die we niet meer kunnen missen!